Haemme kairaajia oppisopimuskoulutuksella

SGM Consulting (Suomen GPS-Mittaus Oy) tuottaa infrahankkeisiin liittyviä palveluita rakennuttajille, suunnittelijoille ja rakentajille. Erityisesti mm. raideliikenteen suunnitteluun liittyvät ja rautatiealueella tehtävät toimeksiannot ovat erityisosaamistamme. Myös muihin väylä- ja voimajohtojen suunnitteluun ja rakentamiseen liittyvät tehtävät ovat jokapäiväistä työtämme. Yhtiömme palveluksessa on 45 monipuolista infra-alan ammattilaista ja liikevaihtomme oli vuonna 2021 noin 5,5 M€. Kuulumme Savon Kuljetus -konserniin, joka on logistiikka- ja infrarakentamisen sektorilla toimiva monialayhtiö. https://sgm.fi/

Haemme nyt Kairaajia Suomen GPS-Mittaukselle oppisopimuskoulutuksella

Kairaajan oppisopimuskoulutus järjestetään yhteistyössä ammattikoulu Riverian kanssa ja koulutus alkaa 11.10.

Tavoitteena oppisopimuskoulutuksessa on, että opiskelijat valmistuvat maarakennusalan ammattitutkintoon ja työllistyvät kulutuksen jälkeen kairaajan tehtäviin Suomen GPS-Mittaukselle. Koulutuksen kesto on opiskelijan aikaisemmasta koulutus- ja työtaustasta riippuen 1,5 vuotta.

Koulutus koostuu sekä koulutuspäivistä Riverian Outokummun toimipisteellä, että käytännöntyöstä ja opiskelusta Suomen GPS- Mittauksen työmailla. Koulutuksen alussa on kahden viikon intensiivijakso, joka koostuu lähipäivistä koululla. Lähipäiviä koululla on tämän jälkeen noin 2 päivää kuukaudessa.

Sinulta toivomme kiinnostusta alana pohjatutkimusta, että kairausta kohtaan. Aikaisempaa kokemusta kairauksesta emme edellytä. Eduksi katsomme jonkinlaisen aikaisemman kokemuksen maarakennuksen, että koneiden kuljettamisen parista. Omaathan oma-aloitteisen työotteen ja olet opiskelijana ja työntekijänä vastuuntuntoinen ja aktiivinen oppija!

Tarjoamme kairaajan oppisopimuspaikan, että vakituisen tehtävän lisäksi hyvän perehdytyksen työhön ja ammattitaitoisen organisaation tuen. Tarjoamme monipuolisen työnkuvan lisäksi kilpailukykyisen palkan, työterveyshuollon Terveystalolla, liikunta- ja kulttuuriedun, vapaa-ajan matkustajavakuutuksen. Tavoitteenamme on työllistää opiskelijat kairaajan oppisopimuskoulutuksen jälkeen vakituiseen työsuhteeseen!

Lisätiedot koulutuksesta ja tehtävästä tutkimuspäällikkö Kari Luukkonen (0447272593) ja hakemukset rekry@savonkuljetus.fi 15.9.2022 mennessä.