Haemme kivi- ja maa-aineslaboranttia

Haemme kasvua ja vahvistusta ja etsimme

Kivi- ja maa-aineslaboranttia Jyväskylään

Toimenkuvaasi kuuluu geoteknisten sekä kiviainestutkimusten ja testausten toteutus ohjeiden, standardien, asiakasvaatimusten ja laatujärjestelmän mukaisesti sekä tulosten kirjaus sekä oikea-aikainen toimittaminen ja arkistoinnin varmistaminen verkkolevylle laboratoriotutkimusten osalta. Työtehtävät määritellään osaamistasoasi vastaavaksi ja luomme tavoitteet työssä kehittymiseen.

Sinulta toivomme aikaisempaa kokemusta kivilaboratoriossa työskentelystä ja / tai laboratoriotutkimusten tekemisestä sekä alan koulutusta. Omaathan itsenäisen ja oma-aloitteisen työotteen ja olet työntekijänä vastuuntuntoinen ja aktiivinen.

Tarjoamme erittäin monipuolisen ja vaihtelevan työnkuvan lisäksi hyvän perehdytyksen ja kouluttautumismahdollisuudet. Pääset osaksi Suomen GPS-Mittauksen tiimiä, jossa hyvä yhteishenki konkretisoituu kollegoiden tukena ja apuna. Tarjoamme monipuolisen työnkuvan lisäksi kilpailukykyisen palkan, työterveyshuollon Terveystalolla, liikunta- ja kulttuuriedun, vapaa-ajan matkustajavakuutuksen osaajaksi.

Lisätiedot tehtävästä ja sen sisällöstä laboratoriopäällikkö Anssi Turunen, p.044 7272 580, Hakemukset CV:n ja palkkatoiveen kanssa 30.1.2023 mennessä osoitteeseen rekry@savonkuljetus.fi.

Toimi nopeasti, sillä haastattelut käynnistetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä!

SGM Consulting (Suomen GPS-Mittaus Oy) tuottaa infrahankkeisiin liittyviä palveluita rakennuttajille, suunnittelijoille ja rakentajille. Erityisesti mm. raideliikenteen suunnitteluun liittyvät ja rautatiealueella tehtävät toimeksiannot ovat erityisosaamistamme. Myös muihin väylä- ja voimajohtojen suunnitteluun ja rakentamiseen liittyvät tehtävät ovat jokapäiväistä työtämme. Yhtiömme palveluksessa on 45 monipuolista infra-alan ammattilaista ja liikevaihtomme oli vuonna 2021 noin 5,5 M€. Kuulumme Savon Kuljetus -konserniin, joka on logistiikka- ja infrarakentamisen sektorilla toimiva monialayhtiö. https://sgm.fi/