Kesätyöntekijä mittauksiin Kuopion ja Jyväskylän toimipisteille

Haemme kasvua ja vahvistusta ja etsimme

Kesätyöntekijää mittauksiin Kuopion ja Jyväskylän toimipisteille

Tehtävät painottuvat pääsääntöisesti maasto- ja rakennusmittauksiin valittavan henkilön aikaisemman työkokemuksen tai osaamisen mukaisesti. Kesätyöntekijää etsimme touko-syyskuu väliselle ajalle. Työtehtävät sopivat hyvin esim. maanmittausinsinööri tai muulle teknisen alan insinööriopiskelijalle, sekä kartoittajan perustutkintoa suorittavalle opiskelijalle.

Tehtävässä menestymistä edesauttaa:
  • Tehtävää tukeva koulutus
  • Mittauslaitteiden (GNSS ja takymetri) osaaminen
  • 3D-Win- ohjelmistojen perusteiden osaaminen
  • Tarkka ja täsmällinen työskentelytyyli

Lisäksi tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Matkustusvalmiutta
  • B-ajokorttia

Tarjoamme erittäin monipuolisen ja vaihtelevan työnkuvan lisäksi hyvän perehdytyksen ja kouluttautumismahdollisuudet. Pääset osaksi Suomen GPS-Mittauksen tiimiä, jossa hyvä yhteishenki konkretisoituu kollegoiden tukena ja apuna. Tarjoamme monipuolisen työnkuvan lisäksi kilpailukykyisen palkan, työterveyshuollon Terveystalolla, liikunta- ja kulttuuriedun sekä vapaa-ajan matkustajavakuutuksen.

Lisätiedot tehtävästä ja sen sisällöstä aluepäällikkö Tuukka Nurminen, p. 044 975 9744. Hakemukset CV:n ja palkkatoiveen kanssa 29.2.2024 mennessä osoitteeseen rekry@savonkuljetus.fi.

Toimi nopeasti, sillä haastattelut käynnistetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä!

SGM Consulting (Suomen GPS-Mittaus Oy) tuottaa infrahankkeisiin liittyviä palveluita rakennuttajille, suunnittelijoille ja rakentajille. Erityisesti mm. raideliikenteen suunnitteluun liittyvät ja rautatiealueella tehtävät toimeksiannot ovat erityisosaamistamme. Myös muihin väylä- ja voimajohtojen suunnitteluun ja rakentamiseen liittyvät tehtävät ovat jokapäiväistä työtämme. Yhtiömme palveluksessa on 45 monipuolista infra-alan ammattilaista ja liikevaihtomme oli vuonna 2023 noin 5,5 M€. Kuulumme Savon Kuljetus -konserniin, joka on logistiikka- ja infrarakentamisen sektorilla toimiva monialayhtiö. https://sgm.fi/