Koneohjaus

Tehokkuus, Tarkkuus, Tuottavuus

Jokaiselle urakoitsijalle on tärkeää tehdä työ laadukkaasti, tarkasti ja aikataulun mukaisesti. Koneohjauksen hyödyntäminen työkoneissa mahdollistaa infrarakentamisen eri vaiheiden tehostamisen aina suunnittelusta ylläpitoon asti. Kaivinkoneen 3D-koneohjaus perustuu RTK-GNSS -satelliittipaikannukseen. Tukiaseman tai verkkokorjauspalvelun tuottaman korjaussignaalin avulla työkoneen järjestelmällä saavutetaan senttimetriluokan tarkkuus. 3D-koneohjauksella työkoneesta itsestään tulee tarkka mittalaite. Kaivinkoneen mittausjärjestelmä opastaa koneen kuljettajaa saavuttamaan tavoitetason nopeasti ja helposti. Kolmiulotteiset työsuunnitelmat ovat näkyvissä järjestelmän näyttöruudulla, mikä auttaa kuljettajaa suoriutumaan vaativimmistakin työkohteista vaivattomasti. Kun työ saadaan tehtyä tarkasti ja kerralla oikein, säästetään aikaa, materiaaleja ja polttoainetta.

Palvelemme kaikissa koneohjaukseen liittyvissä palveluissa; kalustoissa, työmaan perustamisessa, mallinnuksessa sekä työn todentamisessa ja raportoinnissa. Tuotamme asiakkaiden tarpeisiin toivomusten mukaan 3D –malleja koneohjausjärjestelmiin merkistä riippumatta, tiehankkeista talojen perustuksiin. Projekti voi sisältää montaa erityyppistä aineistoa pintamalleja, linjoja ja pisteitä. Näiden yhteiskäytöllä päästään tehokkaaseen lopputulokseen ja kohdetta voidaan kuvata aina sen vaatimalla tavalla.

Autamme myös valmiiden mallien sopeuttamisessa paikalliseen koordinaattijärjestelmään ja oikeaan korkeusjärjestelmään. Tarvittaessa teemme myös kartoituksia koneohjausmallien pohjaksi.

Ota yhteyttä

Henkilöstön sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@sgm.fi

Kaikki yhteystiedot