REKRY

SGM Consulting (Suomen GPS-Mittaus Oy) hakee jatkuvasti joukkoonsa uusia ammattilaisia. Meille työkokemusta ja paksua CV:tä tärkeämpää on oikean tyypin löytyminen. Meille voit hakea joko avoinna oleviin työtehtäviin tai jättää avoimen hakemuksen osoitteeseen rekry@savonkuljetus.fi. Muistathan seurata meitä myös eri some-kanavillamme.

Avoin työhakemus

SGM Consulting (Suomen GPS-Mittaus Oy) tuottaa infrahankkeisiin liittyviä palveluita rakennuttajille, suunnittelijoille ja rakentajille. Erityisesti mm. raideliikenteen suunnitteluun liittyvät ja rautatiealueella tehtävät toimeksiannot ovat erityisosaamistamme. Myös muihin väylä- ja voimajohtojen suunnitteluun ja rakentamiseen liittyvät tehtävät ovat jokapäiväistä työtämme. Yhtiömme palveluksessa on 45 monipuolista infra-alan ammattilaista ja liikevaihtomme oli vuonna 2022 noin 5,5 M€. Kuulumme Savon Kuljetus -konserniin, joka on logistiikka- ja infrarakentamisen sektorilla toimiva monialayhtiö. https://sgm.fi/

Etsimme koko ajan lisää vahvistusta kasvavaan joukkoomme!

Mikäli avoinna olevista tehtävistä ei löydy tällä hetkellä sinulle sopivaa tehtävää, voit jättää meillä avoimen hakemuksen lähettämällä sen osoitteeseen rekry@savonkuljetus.fi.

Liitäthän hakemukseen CV:si sekä saateviestiin tietoja lyhyesti itsestäsi, osaamisestasi sekä ura- ja työntoiveistasi.

Tarjoamme aina hyvän perehdytyksen työtehtävään ja hyvät kouluttautumismahdollisuudet. Meillä pääset aidosti vaikuttamaan työsi sisältöön. Tarjoamme monipuolisen työnkuvan lisäksi kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut.